Forum

 -  Presentationer och Fotoalbum


Feedback & uppdateringar  \  Presentationer och Fotoalbum
Robert
Administratör

Inlägg: 154
Skicka ett privat meddelande till Robert
#1 Skrivet 2009-08-22 kl 23:44

Liten uppdatering värd att nämna igen - nu finns det för medlemmar möjlighet att skriva in en liten fritext-presentation som visas bredvid ev. avatar-bild på er profilsida, dvs den sida man kommer till om man klickar på ert namn här i forumet.

Dessutom har jag även snickrat ihop ett litet fotoalbum så att man kan dela med sig av sina naturupplevelser, eller vadsomhelst egentligen, i bildform. Eftersom sidan drivs ideellt och jag betalar den ur egen ficka vill jag dock ha lite koll på hur snabbt utrymmet den tar upp rasar iväg, och därför har jag till en början varit lite snål och tillåter endast 20 bilder som max i fotoalbumet, men detta kommer med all sannolikhet att höjas med tiden. Bilderna går även att dela upp på olika mappar, om man så önskar.

Båda ovanstående redigeras från era personliga inställningar. happy
Blue
Inlägg: 87
Skicka ett privat meddelande till Blue
#2 Skrivet 2009-08-23 kl 03:14

Egentligen är det väl inte nödvändigt att lagra några bilder alls på denna server, de kan ju alla läggas på photobucket eller nåt happy
Robert
Administratör

Inlägg: 154
Skicka ett privat meddelande till Robert
#3 Skrivet 2009-08-23 kl 15:21

Nej det har du rätt i, och fotoalbum finns det ju flickr och liknande sidor för, men jag tänkte att det kan vara kul att ha möjligheter att lägga upp det här ändå så att det är lätt att hitta för andra medlemmar på sidan och även att det sköts via samma "gränssnitt" som hemsidan i övrigt.

Tänkte också inom en snar framtid fixa en funktion så att medlemmar kan blogga här på sidan, t.ex. om man vill dela med sig av sina små bushcraft-experiment eller vad det nu kan vara. Även bloggar finns det ju ett otal andra tjänster för men jag tycker det kan kännas bekvämt att hålla så mycket som möjligt inom samma yta för dem som vill, på det viset slipper man ju krångla med fler inloggningar och miljöer själv också och kan sköta allt som har med överlevnad / bushcraft att göra från ett ställe bara. happy
www.overlevnad.se är en projektsida om överlevnad och vildmarksliv
©2021 EagleOwl Webdesign